It’s Love and it’s not Santa Claus

500DaysOfSummer_000

McKenzie: So do you have a boyfriend?

Summer: No.

McKenzie: Why not?

Summer: Because I don’t want one.

McKenzie: Come on; I don’t believe that.

Summer: You don’t believe that a woman could enjoy being free and independent?

McKenzie: Are you a lesbian?

Summer: No I’m not a lesbian. I just, don’t feel comfortable being anyone’s girlfriend. I don’t actually feel comfortable being anyone’s anything.

McKenzie: I don’t know what you’re talking about.

Summer: Really?

McKenzie: Nope.

Summer: Ok, let me break it down for you–

McKenzie: Break it down!

Summer: Ok. I, like being on my own. I think relationships are messy and people’s feelings get hurt. Who needs it? We’re young, we live in one of the most beautiful cities in the world; might as well have fun while we can and, save the serious stuff for later.

McKenzie: You’re a dude. She’s a dude!

Tom: Ok but wait–wait. What happens, if you fall in love?

Summer: You don’t believe that, do you?

Tom: It’s love, it’s not Santa Claus.

taken from here. quotes of (500) Days of Summer.

I found this. For now (dan ga tau sampai kapan akan begini), I feel like Summer said.

I know, someday I will fall in love again. I just miss that feeling.

I forgot how it feels when I’m falling in love. but, I will. someday, feel it again 🙂

pokoknya, untuk sekarang ini, saya hanya ingin jatuh cinta sama Tugas Akhir saya saja :p (dan sepertinya ga segampang itu bhuahauhauahaha :)) )

*GALAU session di sela-sela TA*

PS: film ini udah ada DVD -nya blom ya? MAU NONTON! 😀

4 comments

  1. aku malah rasanya belum pernah nonton film ini. 😛
    tp sepertinya bagus… 😀
    hohoho… aku jg pernah merasa seperti itu.
    biasanya itu terjadi setelah aku merasa sakit yg teramat dlm karena cinta.
    become so numb…

    Reply

  2. “I think relationships are messy and people’s feelings get hurt.”

    nah, yang ini aku pernah sempet setuju dulu… tp gimana thie.. ==a kitanya juga yang aneh.. mo sesakit-sakitnya juga tetep aja mau A_A

    Reply

  3. udah nonton ini! hahay. suka sekali cerita, OST-nya, semuanya! walau tentu saja tidak happy ending. tapi tidak sesuram yang aku bayangkan 🙂

    Reply

  4. Film ini bener bener keren bgd… saya ampe 3x nontonnya, dan dengerin Soundtracknya trus di Ipod… hehe btw salam kenal dari blogger bali… 🙂

    Reply

Leave a Reply