It’s Love and it’s not Santa Claus

500DaysOfSummer_000

McKenzie: So do you have a boyfriend?

Summer: No.

McKenzie: Why not?

Summer: Because I don’t want one.

McKenzie: Come on; I don’t believe that.

Summer: You don’t believe that a woman could enjoy being free and independent?

McKenzie: Are you a lesbian?

Summer: No I’m not a lesbian. I just, don’t feel comfortable being anyone’s girlfriend. I don’t actually feel comfortable being anyone’s anything.

McKenzie: I don’t know what you’re talking about.

Summer: Really?

McKenzie: Nope.

Summer: Ok, let me break it down for you–

McKenzie: Break it down!

Summer: Ok. I, like being on my own. I think relationships are messy and people’s feelings get hurt. Who needs it? We’re young, we live in one of the most beautiful cities in the world; might as well have fun while we can and, save the serious stuff for later.

McKenzie: You’re a dude. She’s a dude!

Tom: Ok but wait–wait. What happens, if you fall in love?

Summer: You don’t believe that, do you?

Tom: It’s love, it’s not Santa Claus.

taken from here. quotes of (500) Days of Summer.

I found this. For now (dan ga tau sampai kapan akan begini), I feel like Summer said.

I know, someday I will fall in love again. I just miss that feeling.

I forgot how it feels when I’m falling in love. but, I will. someday, feel it again 🙂

pokoknya, untuk sekarang ini, saya hanya ingin jatuh cinta sama Tugas Akhir saya saja :p (dan sepertinya ga segampang itu bhuahauhauahaha :)) )

*GALAU session di sela-sela TA*

PS: film ini udah ada DVD -nya blom ya? MAU NONTON! 😀


4 Comments

  • Juminten

    9 September 2009

    aku malah rasanya belum pernah nonton film ini. 😛
    tp sepertinya bagus… 😀
    hohoho… aku jg pernah merasa seperti itu.
    biasanya itu terjadi setelah aku merasa sakit yg teramat dlm karena cinta.
    become so numb…

    Reply
  • Nisa

    9 September 2009

    “I think relationships are messy and people’s feelings get hurt.”

    nah, yang ini aku pernah sempet setuju dulu… tp gimana thie.. ==a kitanya juga yang aneh.. mo sesakit-sakitnya juga tetep aja mau A_A

    Reply
  • Ellya

    15 March 2010

    udah nonton ini! hahay. suka sekali cerita, OST-nya, semuanya! walau tentu saja tidak happy ending. tapi tidak sesuram yang aku bayangkan 🙂

    Reply
  • Grandi Yusuf

    14 April 2010

    Film ini bener bener keren bgd… saya ampe 3x nontonnya, dan dengerin Soundtracknya trus di Ipod… hehe btw salam kenal dari blogger bali… 🙂

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.