22

Gosh, I am now 22. twenty-two. I am old. and still unemployed. this world seems making a fun of me. when I don’t really expect things or kinda not really care, they come. and when I’m dying into it, they don’t come.

but I thank Allah for still giving me another chance to reach this age. alhamdulillah, for everything I got.

after all, for now and then, I supposed to not stop dreaming, not stop hoping, not stop wishing, also not stop trying, and not stop being grateful. I should be able take care of myself and become more responsible to everything I choose. and if someone gets hurt by my choices, nothing I can do except apologize.

thank you, people. for being the living witness of my life recently and perhaps for more years to go if you don’t mind. insya Allah, amin. deeply sorry for the last inconveniences I made.

picture taken from there.

PS: anyway, ntar kalo bikin KTP dan SIM baru (kebetulan masa berlakunya habis tahun ini), jenis pekerjaan yang tercantum apa ya? mahasiswa bukan, kerja juga engga. haduuhh (panic)

12 comments

  1. this one is for good luck
    you’ll need it *smooches* (girlkiss)

    apa deh kalo komen gw masuk spam lg (angry)

    Reply

  2. terima kasih. amen (girlkiss)
    mantaf ben, sekalian aja lu sapu bersih di Plurk, Tumblr, Looklet, telpon, dan ketemu langsung sama gue! mwahahahahah (haha)

    Reply

  3. Heh, menghina aku ya *sok sensi* (haha) lah aku 25 and unemployed *walaupun masih berstatus mahasiswa di KTP* hihihihi

    Selamat ya cantiik … semoga semua keinginanmu tercapai di umur double ini (girlkiss) ayo traktir aku (hungry) *maunya*

    Reply

  4. met ultah ya, nak… wish u all the best. šŸ˜‰
    semoga cepet dapet kerjaan. ayo, yg semangat nyarinya! ;P
    eh, eh… cari di BSD aja. biar kita deketan. hihihi…

    Reply

  5. @ Fenty: huahuahahah. maap mba feeeennn (cozy) amin amin. makasih ya, mbaaa. eh, traktir? *melipir*

    @ ocha milan: huehuehuehueheh. makasih mba ochaa šŸ˜€

    @ Juminten: makasih tanteeee (cozy) amin, amin, amin. ini lg ngumpulin semangat. hohohooh, di BSD? cariin dong (tongue)

    Reply

  6. happy belated bday Uthie… wish you all the best yaww.. moga cepet dapet gawe, biar langsung keisi tuh kolom pekerjaan
    atau mau skalian kolom status?? šŸ˜€

    Reply

  7. Semoga diberi umur yang selalu berkah mbak yuu… maap telaaat *abis UTS*

    insyaAllah usia 22 tahun akan dapet berkah yang melimpah… šŸ™‚

    Reply

  8. halo…salam kenal sist. Met ultah ya..wah senengnya… šŸ™‚ habis itu cepet nikah dong… šŸ™‚

    Reply

Leave a Reply