How Long is ‘a little longer’?

To be honest, I’ve been planning to quit this job since… the first month I moved to Jakarta. And I’ve been waiting for an opportunity for doing better than this. There are plenty, but I lost it.

I’ve been bored. I don’t see any better future by staying here, but I stil can’t move on to another step. I stay to keep my bank account’s not empty.

My mind keeps telling me “…hold on a little longer. …hold on a little longer.”

I see friends come and go, the old ones quit, the new ones come, the old ones that already quit come again. And I’m still here, stuck.

…hold on a little longer.

but, how long is ‘a little longer’? 


10 Comments

  • ben

    11 July 2012

    Hold on a little longer…
    paling ngga sampe lo dapet gantinya.

    aaaa potone mas zam nang pojok *tunjuk*

    Reply
    • Uthi

      11 July 2012

      lu olang tidak membantu!
      itu gimana ya mengenyahkan mukanya mas zam di situ. –‘

      Reply
      • ben

        11 July 2012

        eini membantuuu… golek duluu. baru kemudian mlipir elegan dari perusahaan.

        Reply
  • Fenty

    11 July 2012

    oooh, udah pindah jakarta toh nduk satu ini, sampai ketemu pekerjaan yang menyenangkanmu lah 😀

    Reply
    • Uthi

      11 July 2012

      udah dari bulan Maret, mbake.
      iya, doain biar cepet ketemu ya…

      Reply
  • Juminten

    11 July 2012

    Iya, prinsipku dapet kerjaan yg baru dulu, baru pindah.
    seperti yg aku lakukan kemarin. ;P

    Reply
    • Uthi

      13 July 2012

      pengennya gitu sih. tapi kan kerjaan baru ga tiba-tiba datang jatuh dari langit.

      Reply
  • Juminten

    11 July 2012

    Oh ya, cuma mau ngasih info. Coba aja lihat-lihat lowongan di : http://www.jobsid.info. hampir semuanya perusahaan gede di sana. 😛

    Reply
    • Uthi

      13 July 2012

      aku langganan di gugel reader malahan. :))

      Reply
  • Santhi Serad

    26 July 2012

    Hai, why don’t you do something that you like the most?
    mungkin “something that you like the most” itu bisa jadi penawar rasa bosan di kantor? maybe you can do some photo stuff or something.

    Semoga cepet menemukan kerjaan baru yang lebih disenangi yaa, salam 🙂

    Santhi.

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.