He is The Absolute Best.

Zachary Levi, my future husband.

So, I catched up on San Diego Comic Con 2013 this morning and got some great news!

Lee Pace is joining Marvel movies, Guardians of The Galaxy. CONGRATULATIONS, KAKANG! Selanjutnya tolong rayu om Bryan Fuller supaya mau pake kamu (dan semua cast Pushing Daisies yang lain juga (termasuk Digby dan Pigby), GOSH I MISS THEM ALL!) sepanjang season 2 Hannibal. You guys should watch those creations of Bryan Fuller, too. Really, they’re awesomely beautiful.

And, I also watched this video this morning and I got emotional all of sudden. MY GOD, MY MAN, ZACHARY LEVI! He appreciates his fans that much I wanted to cry.

Udah deh ga tau lagi gimana saya harus bilang saya cinta banget sama pria ini. I WANT HIM AS MY HUSBAND NO MATTER WHAT. *mulai gila*

Please know that I firmly believe, I genuinely believe that I only get to do what I do — that entertainers only get to do what we do — because you guys care what we do. And so that’s why I love you and that’s why I appreciate you. And that’s why I do Nerd HQ. And that’s why I say thank you. (Conversation with Zachary Levi – Nerd HQ (2013)

MELELEEEEEEEHHH GELAK. Liat mukanya habis ngomong begini, dia ngejoke, tapi trus balik serius dan mukanya udah berkaca-kaca kayak mau nangis. Eh nge-joke lagi dia. Rasanya pengen saya pelukin trus saya usek-usek kepalanya.

Enough said, he is the absolute best.

 

 

 

Happy Harry Potter Day!

… okay now I am officially putting the date into my personal calendar, hahahah. today is Harry Potter, Neville Longbottom, and of course the precious JK Rowling’s birthday. HAPPY BIRTHDAY!

AND IT’S THE DAY I WATCHED HARRY POTTER AND DEATHLY HALLOWS PART 2 IN 3D! what a coincidence.

prediksi saya tadinya sih, kalaupun akhirnya Deathly Hallows Part 2 masuk ke Indonesia, palingan baru sebulan kemudian, paling cepat. siapa sangka, hanya berselang seminggu lebih, saya sudah dengar desas-desus, Deathly Hallows Part 2 akan dirilis di Indonesia pada akhir Juli 2011.

Continue reading Happy Harry Potter Day!

I am Still Hoping. 14 Days To Go.

I'm so gonna buy this!

I get obsessed with fictional characters. Eventhough I know I should live in the real world, I just can’t make it stop. – via tumblr.

mungkin teman-teman sekalian yang follow saya di Twitter atau Tumblr sudah bosan sama rambling-an saya soal Harry Potter dan Deathly Hallows Part 2.

mungkin sebagian dari teman-teman menganggap saya superlebay karena sedihnya saya akibat Deathly Hallows Part 2 KEMUNGKINAN BESAR tidak akan ditayangkan di Indonesia udah kayak melebihi sedih akibat patah hati ditolak gebetan atau diputusin pacar.

mungkin banyak yang berpikir, kok susah amat sih, cari aja tiket murah ke Singapur dan nonton di sana. ah tidak semudah itu. entah ya, saya kok malah mengurungkan niat saya untuk bikin paspor dan cari tiket ke Singapur dan kabur sebentar cuma demi nonton si Deathly Hallows Part 2. mestinya saya tidak merasa sayang duit. katanya, die-hard fans.

entah, saya ini goblok kali ya kok ya masih saja menggantungkan harapan pada orang Indonesia. apalagi sama pemerintahnya.

Continue reading I am Still Hoping. 14 Days To Go.