Category: Life

The Third Year

Five days ago marked up my third year working with this firm. The longest employment during my career life. Strange thing: I don’t have the urge to look up for new job at the moment. HAHAHAH. Biasanya, memasuki tahun kedua saya udah cari-cari kerjaan baru lagi…

On The Top

It’s hard when everyone relies on you, put their (high) expectation on you. I am not that good managing my own expectations, let alone others’. It’s true when they say, once you go higher, the stronger the wind blows. How do I stand up strong and…

Stay Sane 2018

Tahun 2017 bisa dibilang tahun yang cukup bikin saya hampir gila. It was overwhelming. Di awal tahun sempat haha hihi berbahagia, kemudian memasuki pertengahan tahun mulai panas dingin menegangkan. In the end of the year, it’s all falling into pieces and this year I would have…

Daddy Issues Resolved

Everybody has their own family issues. Mine mostly about communication. I don’t know if this is in the genes, but unintentionally, it kills us most of the times. I used to hate my dad for being so stubborn and so hard to impress. Growing up, I…

Oktober yang Melelahkan

Karena hari ini adalah Hari Blogger Nasional, maka sebagai bloher aras-arasen saya harus ikut meramaikan juga. Bulan Oktober sudah mau habis, dan rasanya berlalu sangat cepat. Setelah akhir bulan September adalah farewell dengan bos (rasanya tiap tahun farewell sama bos mulu gue ya hahahah) dan Rise,…

Toxic

Sampai sekarang yang sering sekali terjadi adalah, memendam iri dan dengki hanya akan membuat Allah memperlambat jalan kemudahan bagi saya. Ada saja halangan untuk mendapatkan kemudahan ketika saya sedang memendam iri dan dengki. Hal inilah yang bikin saya untuk selalu ingat supaya tidak terlalu lama memendam…

Turning Point

The whole year of 2014 to 2016 is my turning point phase. If 25 is the time of quarter life crisis, 27 can be the time to work on the crisis, and 28 is to start again after the crisis. Along these two years, I have decided…

Sleeping Problems

Hola! It’s been a while since my last post. Well, life happened, I got busy, I got lazy, and I got other stuffs to take care of jadi yah begitulah. (Excuse klise bloher pemalas) Life has been exciting lately. Not very long after I got my…

Kain Penutup

Saya rasa solusi kita selama ini, membiarkan tempat-tempat makan beroperasi seperti biasa dengan ditambah kain penutup sudah merupakan solusi cerdas dan win-win. Yang pengen makan, masih bisa makan. Yang puasa, ya ga perlu merasa tergoda, karna memang ga ada yg punya niat menggoda. Kalau tetap tergoda juga,…

This and That.

Cuma mau update singkat perihal kehidupan. Yah kalo masih ada yang tertarik sih. Kalo ga ada, yowes. Buat record pribadi aja. Blog gueh, yg bayar domain gueh (meskipun hostingan numpang di juragan. Wow, sudah cukup lama ya saya numpang, apakah sudah saatnya saya untuk bayar hosting…