It All Ends Here.

watching this, I cried. no, I cry everytime I see any news-updates for the epic conclusion that will be revealed on July 15th, 2011, WORLDWIDE. it will end there. it all ends there.

then I cry louder, reminded by the (huge) probability that it won’t end here, in Indonesia. they say, this epic is on the summer-movies-that-won’t-be-released-in-Indonesia list.

just THIS ONE MOVIE. THIS ONE EPIC CLOSING. PLEASE, ANYONE WHO HAS THE AUTHORITIES, PLAY THIS IN INDONESIA! RELEASE THIS. so in the end I would have great feeling like you feel when your favorite team won the competition.

wait, no. the feeling would be greater than everyone can describe. even I can’t describe. please, just this.

39 days and counting…

UPDATE (11 Juni 2011): according to this, the government has been allowing Hollywood movies to be released in Indonesia. but there’s still some uncertainties in some issues. let’s wishing a good news coming up.


9 Comments

  • ben

    7 June 2011

    *nangis darah*
    *glundung2*

    Reply
    • Uthi

      11 June 2011

      *nangis kejer guling-guling* MAMAAAAAAAAAAAAA MAU NONTON INIIII HARUUUSSSS.

      Reply
  • Renisa

    8 June 2011

    mudah2an pihak2 big HP fan kaya ada yang bersedia menyumbang dana supaya HP yg terakhir ini bisa tayang di Indonesia

    Reply
    • Uthi

      11 June 2011

      semoga ada nis semoga. sudah ada good news kalo urusan pajak sudah selesai. semoga ada good news lagi. *reply komen ini kebanyakan semoga ye* :))

      Reply
  • iks

    9 June 2011

    thie bikin page aja buat nyumbang koin buat bayar pajaknya supaya ni film bisa maen di Indo, sumpeh gak lucu kalo sampe gak tayang (angry)

    Reply
    • Uthi

      11 June 2011

      gyahahahahah. keburu rilis di amrik sonoh mba pilemnya. koinnya ga kekumpul :))

      Reply
  • opat

    10 June 2011

    lhaa.. sama juga temanya sama posting terakhirku..
    hiks hiks..
    mari berdoa semoga kabar burung film2 itu mau kembali bener adanya :-(

    Reply
  • Asop

    12 June 2011

    Aaaaaaaaargh saya aja belom nonton harpot 7 yang pertama…. (tears)

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.